Русенка пътува на автостоп, за да стигне до болница в София

3
Жената твърди, че няма пари за автобус
Жената твърди, че няма пари за автобус Снимка: Фейсбук, Фавиол Сефери

Влогърът Фавиол Сефери сподели в социалната мрежа за случка отпреди няколко дни с жена, която е предприела пътуване от Русе до София на автостоп.

Жената твърдяла, че няма пари за друг вид транспорт, а трябва да стигне до болница в столицата, за да си направи изследване. Помолила влогъра и приятелите му да я откарат до София с автомобила си и те се съгласили.

Публикуваме разказа на Сефери, без да се ангажираме с мнение по въпроса:

"От дълго време не съм се включвал да споделям мои мисли и преживявания, но днес ми се случи нещо, което ме разтърси и породи в мен толкова много емоции.

Имаше и гняв, и разочарование, и безсилие, и тъга.

Накратко, пътуваме с приятели от Русе за София и спряхме на Обнова да си вземем нещо за пиене. До мен се доближи тази мила жена и попита: “Момчета, ако пътувате за София може ли да ме закарате” Не се поколебахме в отговора си…

Вече на път към София разбрах, че женицата е пътувала от Русе до Обнова.. на автостоп, с 3 сака багаж. Попитах я защо не е хванала автобуса, отговори ми: “Ааа, скъпи са автобусите, не са ми по джоба” .. Жената отива в София, защото утре сутринта трябва да си прави ядрено-магнитен резонанс. “Добре, а сега като стигнеш в София има ли къде да останеш? Къде ще спиш тази вечер?” - питам аз. “Е там пред болницата има едни пейки. Аз съм си взела дрехи и водичка”.

Пътувам и коремът ми е свит на топка… Мълча и си мисля….Тъжен съм, гневен съм, бесен съм. Тежко ми е всеки ден виждам възрастни хора гнусно и гадно нае*бани и изнасилвани от родината си.

Вие, които управлявате България, не Ви ли е срам?

До кога некадърност и лъжи? Да ви сера на гнусния популизъм!

Не ви ли е срам, че 2022г. българските пенсионери, не могат да си позволят едно автобусно билетче ?!

Каква е тази алчност, какво е това бездушие? Вие хора ли сте?

Октомври месец продължавайте да си продавате гласовете. Стойте си в къщи. После можете да пърдите и да псувате пред телевизорите, и да обяснявате как никой за нищо не става…

А животът става все по-труден за голяма част от българите… Някой няма и да успеят да се справят…

Не бъдете безгласни букви….. Всичко зависи от нас.

Sad but true story."

Фавиол Сефери, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    9
    врели некипели
    ЯМР има и в Русе. Ако те хоспитализират, го правят безплатно. Историята е врели - некипели, да се даде възможност на малоумниците да плюят и да драскат
  • -5
    8
    да
    Де еба педала е тоя фавиол сефери или къвто е там педерас.
  • -6
    7
    Стрелко
    Това не е ли млада жена? Ако нямаш 20 лв за здравето ди, за какво имаш? Съмнителна е цялата история
  • 12
    6
    Коментар
    Стига с тези лични обиди. И на мен като ми писне, обиждам, но гледам да е по-културно. Иначе има влакове до София – около 20 лв. 2-ра класа. За съжаление, държава в която живеем се грижи повече за това което и наредят от Брюксел, като Украинците – предоставя/ше безплатни превози, хотели отколкото за Българските граждани в неравностойно положение ...
  • 4
    5
    до 2 и 3
    Предполагам вярвате, че земята е плоска, а Тиквата ще ви направи таван на бензина?!:) Аман от дебили в тая държава!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари