Русенецът Васко Василев търси фотографии за престижен конкурс

0
Голямата награда "Фотограф на годината" е статуетка "Златен Voubs" и 5000 евро
Голямата награда "Фотограф на годината" е статуетка "Златен Voubs" и 5000 евро

Второто издание на един от най-големите онлайн конкурси VIPA 2017 - Фотограф на годината, вече набира участници.

Създател на платформата е русенецът Васко Василев – спортен мениджър и предприемач, чиято цел е чрез платформата да увеличи многократно провеждането на онлайн конкурси в света, с което да осигури много по-голяма видимост на аматьори и професионалисти от артистичната и социалната сфери.

Василев вече търси най-впечатляващите фотографии от цял свят. 

До 15 февруари 2018 г. е крайният срок за участие в Международния конкурс, организиран от Voubs.com. Конкурсът е отворен за професионалисти и любители.

Състезанието се провежда в 6 категории, разделени на 4 подкатегории: "Хора" (Деца, Портрети, Семейство и Начин на живот), "Реклама" (Мода и Красота, Храна, Продукт, Превозно средство), "Природа" (Пейзаж, Макро, Под вода, Дива природа), "Архитектура" (Мостове, Сгради, Градски пейзажи, Интериор), "Репортаж" (Култура, Събития, Новини, Политика) и "Специална категория" (Нощ, Спорт, Пътуване, Сватба).

Присъждат се: награди в различните категории и подкатегории и голямата награда "Фотограф на годината" (статуетка "Златен Voubs" и 5000 евро). Всеки от победителите ще има възможността да участва с творбите си в 10 интернационални изложби. Общият награден фонд на конкурса е 23 000 евро.

Всички регистрирани за участие на конкурсния хъб VOUBS ще бъдат оценявани в 2 периода – гласуване от страна на потребителите, което тече до 15 март 2018 г. и гласуване от професионалното жури между 1 януари и 1 март 2018 г.

Победителите ще бъдат обявени през месец март 2018 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари