Русенец заработи 100 000 долара от дузпи

3
Александър Георгиев участва в мача на звездите в НХЛ
Александър Георгиев участва в мача на звездите в НХЛ Снимка: БГНЕС

Александър Георгиев участва в мача на звездите в НХЛ

Роденият в Русе вратар на "Колорадо Аваланш" Александър Георгиев заработи 100 000 долара като най-добрият в конкурса по дузпи на мача на звездите в НХЛ. Всеки играч имаше минута, за да се опита да преодолее един и същ вратар. Гол от първите пет удара носеше 1 точка, а от всеки следващ - по две.

Георгиев се падна срещу най-добрия нападател в лигата Конър Макдейвид от "Едмънтън". И той успя да преодолее българина само 2 пъти от 11 удара.

Това обаче не попречи на Макдейвид да заработи 1 милион долара като победител в многобоя между играчите. В него участваха 12 хокеисти.

В първия етап всеки участва в 4 от 6 конкурса. След това дойде този с дузпите, в който се класираха първите осем по точки. И след него останаха само шестима за последното изпитание, пише 24 ЧАСА.

Макдейвид събра 25 точки, като спечели 4 конкурса - скорост, владеене на стика, точност на удара и полоса с препятствия.

Второ място зае съотборникът на Георгиев - Кейл Макар с 20 точки. Той спечели конкурса за най-силен удар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари