Русенец, три пъти заловен да управлява автомобил с отнета книжка, влиза в затвора

0
Обвиняемият е на 37 години, български гражданин, безработен, осъждан 7 пъти
Обвиняемият е на 37 години, български гражданин, безработен, осъждан 7 пъти Снимка: Dunavmost, архив

Състав на Районен съд – Русе одобри споразумение, по силата на което Д. Д. се признава за виновен в това, че на три пъти е управлявал МПС, след като е бил лишен от това право и ще търпи наказание лишаване от свобода за срок от година и 4 месеца

Обвиняемият е на 37 години, български гражданин, безработен, осъждан 7 пъти. На 02.03.2021 г. влязло в сила наказателно постановление на Началника на Второ РУ при ОДМВР-Русе, с което Д. Д. бил лишен от право да управлява МПС. Въпреки това, в периода 10.05.2021год. - 16.09.2021год. в с. Червена вода, в с. Николово и в гр. Русе, в условията на продължавано престъпление - на три пъти, управлявал, съответно, "Пежо 405", "Рено Лагуна" и "Ауди А4" без съответното свидетелство за управление на моторно превозно средство в едногодишния срок от наказването му по административен ред.

За такова престъпление в Наказателния кодекс е предвидено наказание лишаване от свобода от една до три години и глоба от 500 до 1200 лева. Д. Д. призна вината си и прие да изтърпи 1 година и 4 месеца лишаване от свобода при първоначален строг режим и глоба в размер на 600 лв.

Споразумението е окончателно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    русенец
    Защо КАТ Русе нямат имейл за жалби и оплаквания? То ясно, че можем да ползваме този на министерството или директно на министъра, ама дали няма да е по-удобно и за ченгетата направо на тях да им представяме данни за нарушения от водачи или... катаджии?:)
  • 4
    1
    Спрете тоя бус
    Р 5400 ВХ Управлява се от човек дето са го спирали много пъти без книжка и продължава.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари