Русенец търси свидетели на посегателство върху автомобила му

3
Мъжът е заварил колата си със счупен страничен прозорец
Мъжът е заварил колата си със счупен страничен прозорец Снимка: Русе / Facebook

Мъжът е заварил колата си със счупен страничен прозорец

Русенец търси свидетели на посегателство върху автомобила му.

Мъжът е заварил колата си със счупен страничен прозорец. "От чисто любопитство, снощи някой да е чул нещо (камери няма в района)? Колата е на паркинга на блок Ком (срещу водното). Евентуалния час ме интересува. Не, не съм на чуждо място. Живеем тук откакто блока е построен и с комшиите се разбираме.", обясни г-н Тодоров.

"И до Пантеона оня ден имаше разбита кола по същия начин, видях я като минах до нея", обясни потребител под поста му в социалната мрежа.

Някой предполагат, че до инцидента се е стигнало от хвръкнал камък при косенето на тревните площи в пространствата между жилищните блокове: "На моята счупиха по същия начин. Бяха от озеленяването. Като косят с машините и хвърчат камъни."

Има и предположения за вандализъм от пияни или дрогирани хора: "Дрогирани бе, не знаят къде се намират, не ги ли виждате." "Някой пиян или някой завистник за паркомястото..?! Не е с цел кражба защото не са отворили да тарашат… по-скоро някакво отмъщение търсете…"

"На мен ми се случи нещо подобно преди някой друг месец на улица 6ти септември. Беше смляно задното стъкло. Обадете се на кварталния", съветват други.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Гост
    По скоро от озеленяване, пълни безхаберници. Преди години по бул. Христо Ботев косяха между платната и така хвръкна камък и в стъклото на задната врата. 10 см. По назад и в главата.
  • 7
    3
    Боко
    Ченгетата се крият по дупките, вместо да патрулират нощем. Чакат сигнал, че да си свършат малко работа.
  • 12
    2
    Манчо
    На Муткурова 123 по единтичен начин преди няколко дни. През нощта.Там поне има камери. Полицяите са го "документирали"
  • 25
    1
    Мунчо
    Какъв квартален бе, приятелю? Те са пълни безхаберници!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари