Русенец стана шампион на Европейското първенство по масаж във Франция

1
Журито окачестви работата му като изключителна класа, елегантност и професионализъм
Журито окачестви работата му като изключителна класа, елегантност и професионализъм Снимка: Фейсбук

Русенецът Светослав Маринов стана абсолютен шампион в провелото се във френския град Ница Европейско първенство по масаж 2022 г.

Това става ясно от негова публикация във фейсбук. Журито окачестви работата му като изключителна класа, елегантност и професионализъм. Той се състезава с представители от 30 държави и пред погледите на 200 гости. Събитието се проведе на 27 и 28 май. 

Той е родом от Русе, но понастоящем живее в Лондон. Завършил е Професионалната гимназия по Електротехника и Електроника в крайдунавския град. От 2003-та година се занимава с масажи.  

Преди да емигрира в Англия, в родния си Русе Светослав работи 10 години като фитнес инструктор, като от време на време е правел и масажи. В Лондон обаче решава да се занимава предимно с масажите. Регистрира своя фирма и започва усилена работа. Често се случва да започва в ранни зори и да приключва късно вечер, като понякога на ден прави по 10 - 11 масажа. Така се оказва, че бизнесът му потръгва и той вече има огромен брой лоялни клиенти. 

Миналата година русенецът става абсолютен шампион по масажи на Англия, като именно този успех го мотивира да се яви и на Европейското първенство тази година. 

"Доста се притеснявах, защото първо състезанието се проведе във Франция в един много интересен замък. Много французи участваха. 2/3 от съдиите бяха също французи. А оценяването е доста субективна дейност. От тази гледна точка имах резерви. Явих се в две категории - "Спортен масаж" и "Западен тип" масаж. Абсолютно всички съдии бяха впечатлени от мен, тъй бях много различен. Аз залагам предимно на огромния си опит и на усета си към човешкото тяло", разказва пред Dunavmost Светослав Маринов. 

"Тази награда е допълнително признание за мен и е много ценна. Да получиш признание от експертите и колегите в твоя бранш, е наистина вълнуващо“, споделя русенецът. 

Сега пред него стои следващата крачка - Световно първенство в Копенхаген, Дания и то след няколко седмици.

Да пожелаем късмет на трудолюбивия и успешен наш съгражданин!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари