Русенец сигнализира за опасност от наводняване на блок на улица "Цар Калоян"

0
Според Александър Генов проблемите да два
Според Александър Генов проблемите да два Видео: КИС 13

Според Александър Генов проблемите да два

Русенец сигнализира за опасност от наводняване на приземните етажи на блок по улица "Цар Калоян", заради голяма денивелация.

В определени точки разликата в нивата между двата тротоара достига над 20 сантиметра.

Преди 5-6 години тротоарите по улица "Цар Калоян" в Русе били ремонтирани, но в един участък нивото останало по-ниско и се получила много голяма денивелация, обясни пред камерата на телевизия КИС 13 Александър Генов, който е домоуправител в един от входовете в блока.

Освен това, в критичен участък в края на блока, нямало отводнителна шахта.

Преди улицата да бъде разкопана, при дъжд цялата вода се събирала пред входовете откъм по-ниската страна на тротоара, разказва още Генов. Той вече е говорил за проблема със служител от Общината, който отговарял за квартала.

Вчера Александър Генов е подал и официален сигнал за проблема в Общината. Надява се с настоящия ремонт на улицата, денивелацията в участъка да бъде оправена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Кико
    Видях че никой от избраните кметове не прави нищо и се изместихме в къща на село,не съжелявам за това свое решение,жал ми е като гледам този красив град как бива разсипван от всякякви пундяци.
  • 11
    2
    съвет до жалващите се
    Търсете Менчо Дулчев и Муньо Пилков ,да хващат къртачите да зепретват ръкави и наново.От До.Това е решението.Съпартиици и общински съветници за общи работници.Там от сутрин до вечер до първият сняг на боб чорба ,хляб,кисели краставици и крем кисел.Вода да си гребнат от тихият син бял Дунав и да сръбнат.Да се оформи палатков лагер до "Чарлино" на паркинга на площада.Изборите не са свършили и старата песен на нов глас.Асфалт,киреч,асфалт,киреч....
  • 19
    1
    Ремонт
    Ремонт на ремонта на ремонтите на ремонта на ПОЛИТИЧЕСКА ПОТЕРЯ "ГЕРБ". РУСЕ ЗАПРИЛИЧА НА СКЛАД ЗА ПРЕОЦЕНЕНИ АРХИТЕКТИ,СТРОИТЕЛНИ ТЕХНИЦИ И ПОД,ПОД,ПОД,ПОД,ПОД,ПОД ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА СЛУЧАЙНИЯТ ПРИНЦИП. НЯКОЙ ОТ ДАЛЕЧЕ,А НЯКОЙ ОТ ОКОЛИЯТА.КОЙ ДЕ СВАРИ ПИПВА КИРКА И АРГАСВА НАРЕД.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари