Русенец с атрактивни победи в Държавно първенство по Кикбокс

0
Емил Ройдев спечели отличието при юношите младша възраст в категория до 67 килограма
Емил Ройдев спечели отличието при юношите младша възраст в категория до 67 килограма

На 13-ти и 14-ти май в град Нова Загора се проведе Държавно първенство по Кикбокс в стил Фул контакт.

В състезанието взеха участие близо 30 клуба от страната и около 150 състезатели.

Русенския клуб „Хелиос“ се завърна с Държавен Шампион в стил Фул Контакт. Емил Ройдев (ученик в гимназия“Пеньо Пенев“) с много атрактивни победи спечели отличието при юношите младша възраст в категория до 67 кг. По-голямата награда за Емил бе, че националния треньор в този стил забеляза потенциала му и явно Емил ще е в полезрението му при следващите си изяви.

При мачовете на Емил напътствия освен треньорът му Митко Ружинов даваше и бившия боец на „Хелиос“ – Христо Христов. Русенецът играещ сега за варненски клуб, където е студент  е най-титулувания български боец в стил Фул контакт. Някога състезаващи се в един и същи отбор те този път застанаха в различни позиции – единия вътре в ринга, а другия край въжетата. Заслужена титла за Емил Ройдев, който може да е „следващия Христо Христов“, както смеейки се каза националния треньор.

Владимир Газдов от НУИ “Проф. Веселин Стоянов“ се завърна с брон при първото си състезание. Потенциалът му е за много повече, но липсата на опит често се оказва най-решаващ.

Слави Славов от МГ “Баба Тонка“ в дебютното си състезание при юношите младша възраст видя  и друга трудна  страна на състезателния  път. При теглене на жребия се оказа, че противникът му не се е явил на кантара и в неговата оказала се и без това малка категория младия русенец остана  без противник.

Тежък турнир, тежък правилник и много ценни отличия за „Слънцата“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари