Русенец разхожда кучетата си в двора на детска градина

6

Русенец разхожда кучетата си в двора на детска градина

За това алармира в групата "Русе" във Фейсбук Б. Илиев.

Видео показва как мъж е пуснал две големи кучета, черно и рижаво, без каишка да обикалят двора на ДГ "Пролет" в квартал "Здравец". Стопанинът им върви на разстояние от тях и видимо не го притесняват поставените наблизо табели за ЗАБРАНА за кучета в двора на детското заведение.

"За пореден път се убеждавам, че човешката наглост няма край! Явно 10-те табели за забрана за кучета в детска градина "Пролет" в "Здравец" са сложени за красота... за всички, които си носите там децата да играят по цял ден, има хора, които си носят кучетата уикенда да играят, изхождат на воля и т.н. Дано човека види поста и се замисли...", възмущава се Илиев.

Видеото може да гледате ТУК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    KoHTPOL
    Пясъчниците в детските площадки приличат на кучешка тоалетна. Зоополицията е само за заплата, неработи. Корсаджиите...те освен да лепят глоби за неправилно паркиране и да бягат, друго не вършат.
  • 6
    2
    Песимист
    Дали ако се обърнем към нашето героично ОЗ"КООРС",което с пот на чело си изкарва заплатите,няма да получим помощ??Дали, ако го запитаме,колко акта са съставили на собственници на кучета без повод,за непочистване на фекалиите им и пр.,ще имат отговор?
  • 4
    1
    А .Пиночет
    То да е само там. Същото е положението и в "Дойче Шуле" и в ДГ "Зора". Някои хора са решили, че тези заведения в които трябва да учат и играят децата са подходящи както за парк за разходка така и за тоалетна на домашните им любимци, понеже животните си вършат там и физиологичните нужди.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари