Русенец плати декемврийска сметка от 600 лева за ток и газ

6
Спрямо предходния месец сметката му е над 2 пъти по-висока.
Спрямо предходния месец сметката му е над 2 пъти по-висока. Видео: Кис 13

По 600 лева за ток и газ е платил русенец през декември миналата година

В същото време компенсациите, които трябва да получи от правителството се бавят, но очаква да бъдат включени в сметките му през февруари.

Иво Ботев има магазин за домашни потреби, като за 60 квадратни метра е платил близо 600 лева за ток през декември миналата година, предава КИС 13

Спрямо предходния месец сметката му е над 2 пъти по-висока.

Цената, на която му доставят ток постоянно се покачва според това как върви на борсата. За ноември е получил компенсация, но за следващите два месеца средствата се бавят.

В дома си русенецът използва газ, но и при синьото гориво цените на борсата вървят нагоре, което се отразява на сметката му.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    7
    Русенец
    Аз пък имам два панелни апартамента - голям, краен и малък, вътрешен. За декември теца ми е написал на малкият, вътрешен апартамент повече отдадено от сградна инсталация, отколкото за големият, външен апартамент.
  • -1
    6
    Киловата
    И за чий ти е климатика да топлиш четките за тоалетна? Зимата е топла. Една грейка купуваш на продавачите си и готово. Проблем имат пекарните за хляб, производствата на ток, хранителните магазини, ветеринарните лечебници, там където има "жива стока".
  • 4
    5
    Gost22
    Много объркващо е написана статията! По 600 лв.е платил за дома и бизнеса или поотделно, и защо смесвате бита с бизнеса?
  • 3
    4
    Чакай, чакай
    Какво означава 600 лв. сметка за ток за 60 квадрата. Това не е хранителен магазин да му плащаш витрини, хладилници и фризери, не е сауна, това е магазин за пластмасови легени, бидони, пластмасови вилици и лъжици. Те отопление или охлаждане не искат. Едно осветление имаш, което ти е 60 ...70 ... лева. Аре малко по-леко със сензациите.
  • 3
    3
    баровеца
    Е, аз платих 1200 ама да ходя да се жалвам?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари