Русенец откраднал служебни пари от историческия музей в Пловдив

0
48-годишният русенец е криминално проявен и осъждан
48-годишният русенец е криминално проявен и осъждан Снимка: БГНЕС

48-годишният русенец е криминално проявен и осъждан

Бързо производство е образувано срещу 58-годишен пазарджиклия, хванат в момент на кражба в Пловдив. Вчера съмнителното му поведение край кола на паркинг на голяма търговска верига на булевард „Пещерско шосе“ направило впечатление на патрулиращ екип от Второ РУ, съобщиха от ОДМВР - Пловдив.

Последвалата незабавна проверка установила, че мъжът е задигнал 50 лева от оставената отключена чужда кола. Извършителят е задържан за срок до 24 часа.

Междувременно в районното управление със същата мярка се озовал и 48-годишен криминално проявен и осъждан русенец. В хода на разследване по образувано досъдебно производство са събрани данни, че преди дни той откраднал служебни пари от работно помещение в Регионалния исторически музей.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари