Русенец обърка паркинга на мола с Дубай

28
Русенец се раздава в кръшен танц, облечен като жител на Обединените арабски емирства
Русенец се раздава в кръшен танц, облечен като жител на Обединените арабски емирства

Русенец се раздава в кръшен танц, облечен като жител на Обединените арабски емирства

Русенецът Богдан Стефанов стана новата сензация в социалната мрежа ТикТок, след като публикува видео, на което се раздава в кръшен танц, облечен като жител на Обединените арабски емирства.

Видеото е заснето на паркинга на Мол Русе, където вечер се събират десетки младежи. Стефанов е облечен в традиционна арабска носия, с чалма и бели дрехи. Той танцува под арабска музика и привлича вниманието на всички около него.

Видеото бързо стана популярно и в рамките на часове събра над 270 000 гледания, което успя да превърне превърне Стефанов в една от най-популярните личности в ТикТок в Русе.

Социалната мрежа превръща всяка глупост в хит

Видеото на Стефанов е само един от многото примери за това как социалните мрежи могат да превърнат всяка глупост в хит. ТикТок е особено популярна сред младите хора, които често споделят забавни или предизвикателни видеоклипове.

Това, което прави видеото на Стефанов толкова популярно, е неговата смесица от абсурд и самоирония. Стефанов очевидно е наясно с това, че танцува на паркинга на мола в Русе, но това не му пречи да се раздава на макс. В крайна сметка, видеото на Стефанов е просто едно забавление, което показва, че дори и в по-малките градове могат да се случат големи неща.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    19
    Румен
    Надя Драганчева от Тутракан, вземай си редовно хапчетата и спри да пиеш алкохол.Стига си писала по сайтове,а се изкъпи че миришеш на лайна.Всички от град Тутракан знаят,че ти Надя Драганчева и ненормалнпто ти семейство сте много психично болни изроди и бандити криминално проявени. Всички знаят, какви бандити и рецидивисти сте и че твоят син психопат е осъждан и известен криминално проявен бандит и че в момента твоят син е с осъдителна присъда. Най-големите утрепки болните мозъци от Тутракан си ти умориснице Надя Драганчева и ненормалното ти семейство.
  • 0
    18
    Надя Драганчева
    Сайта, премахнете коментари 14 и 17 ! И ВСИЧКИ коментари, в които фигурират имената на Николай Ралчев, Надя Драганчева и Петко Ралчев. Не замърсявайте медийното си пространство със СЛОВЕСНАТА ДИАРИЯ на един ИЗРОД- ИЗРОДОСЛАВ ИЗВРАТЕНЯКОВ, който е откраднал самоличността на ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ.
  • 1
    17
    Николай Ралчев Тутракан
    Николай Петков Ралчев се казвам(Геят на Гейовете от гр.Тутракан7600) и жовея в гр.Тутракан7600 на ул.Панайот Хитов 5,до старото пазарче.Аз съм потлмствен,извратен Гей на 49 години и си търся млад Гей,който да ме аргасва яко ,безпощадно и да се ожени за мен,защото аз съм жената в гей-връзките.Аз цял жовот живея с родителите ми,зашото аз имам разностранни психически отклонения.Даже ми личи видо от далече.За това винаги аз ходя навсякъде с моите родители,най-вече с майка ми.Сега имам разрешеное да си намеря любовник гей и ще прекарвам повече време с него,ако той се ожени за мен.Аз ще го заведа във Венеция.Аз съм редовен пациент на психоаърични клиники и цял град знае,че аз съм луд психопат.Аз имам жълта книжка о съм осъждан. Аз имам пари.
  • 4
    16
    Меверето дее?
    Надрусани комплексирани циганяри и селяндури!
  • 3
    15
    Надя Драганчева
    Премахнете коментар 14 ! СЛОВЕСНА ДИАРИЯ на престъпника, ИЗРОДОСЛАВ ИЗВРАТЕНЯКОВ.Сайта, не допускайте коментари, в които фигурират имената на Николай Ралчев, Надя Драганчева и Петко Ралчев. Сезирани са надлежните институции. ИЗРОДЪТ на ИЗРОДИТЕ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари