Русенец моли Румен Радев да му отнеме статута на гражданин на Република България

17
Владислав Вълканов: Един "бежанец" получава издръжка от 1200 лева месечно, а аз работя по 15 часа на ден за 710 лева
Владислав Вълканов: Един "бежанец" получава издръжка от 1200 лева месечно, а аз работя по 15 часа на ден за 710 лева

Един "бежанец" получава издръжка от 1200 лева месечно, а аз работя по 15 часа на ден за 710 лева

Това заявява Владислав Вълканов, който се чувства неравностоен черноработник в собствената му родина.

Русенецът съобщи пред Dunavmost, че е изпратил заявление до Румен Радев, с което желае Президентът да му отнемете статута на гражданин на Република България.

"До президента на Република България господин Румен Радев

З А Я В Л Е Н И Е

Уважаеми господин президент, имам скромна молба към Вас, бих желал с делегираните Ви права по конституция да ми отнемете статута на гражданин на Република България. Причините, които ме карат да ви помоля за това, са желанието ми да живея нормално в родината ми. Обстоятелството, че един "бежанец" в България получава издръжка от хиляда и двеста лева месечно, а на мен ми се налага да работя по 15 часа на ден, 26 дни в месеца за 710 лева, ме кара да се чувствам неравностоен черноработник в собствената ми родина. Моля Ви от днес нататък да получа статут на "бежанец", за да мога да живея що годе нормално с отпуснатите хиляда и двеста лева месечно, които ще получавам като чужденец.
Искрено се надявам, че молбата ми ще бъде удовлетворена.

С уважение: Владислав Вълканов"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    25
    Гошо куче лошо
    За справка ако му се гугълне името, ще излезе, че и преди е молил Радев за различни неща, като: военно положение и т.н. От 2013 има писане за някакви педофилски истории. Не разбирам защо му се дава гласност ... явно е тотателн боклук.
  • -2
    24
    Боби
    Еми прав е човека! То не се търпи вече....
  • 5
    23
    Соло
    Владко е известен педофил с няколко дела за изнасилвания на момченца. През целия си живот е търсел на хляба мекото и лекота. Обиколи всички възможни партии да проси пари и постове.
  • 10
    22
    Групенфюрер Мюлер
    Защо обръщате внимание на човек с две присъди - за незаконно притежание на оръжие и педофилия? Как само умело ни спестява факта, че е собственик и управител на фирмата си, на заплата която той си е определил, като му е малка - да си я повиши, не му трябва разрешение от президента за тая цел!
  • 4
    21
    Божидар Митев
    Не му вярвайте на тоя.Той и политиката се опита да влезе.Умна глава има,но на П***т човек се е паднала.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари