Русенец доброволно предаде наркотици след разговор с полицаи

1
Попълнен е протокол за доброволно предаване
Попълнен е протокол за доброволно предаване Снимка: Община Русе

Мъжът сам извадил от джоба си марихуана и метаамфетамини

На 30.03.2024 г. около 20:50 часа полицейски служители от Второ РУ - Русе при обход по улица "Вега", в близост до надлеза на булевард "Христо Ботев" забелязали лице, което установили като Г.Г. на 30 години от град Русе.

При проведен разговор с него той извадил от джоба си и предал с протокол за доброволно предаване 1 брой ръчно свита цигара, съдържаща зелена суха тревна маса, за която заявил, че е марихуана, както и хартиен свитък с ластик съдържащ вещество, за което Г.Г. заявил, че е метаамфетамин.

По случая срещу Г.Г. е образувано бързо производство.

Друг подобен случай също завърши с доброволно предаване на дрога.

На 29.03.2024 г., на светофара на МОЛ - Русе, полицейски служители от Второ РУ - Русе, забелязали лек автомобил "Шкода Октавия" с русенски регистрационен номер, управлявана от лице от мъжки пол, което преди време са спирали за държане на наркотици.

Автомобилът е спрян на паркинга на МОЛ - Русе. Водач на автомобила е И.И. на 40 години от гр. Русе. При проведена беседа с него той извадил жълто цилиндърче, съдържащо кристална бучка, като е заявил, че го е намерил в близост до дома.

И.И. предал с протокол за доброволно предаване кристалното вещество, което при направения полеви наркотест е реагирало положително за метамфетамин.

По случая е образувано бързо производство срещу И.И.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари