Русе потъна в боклук

6
Контейнерите в жилищните квартали са препълнени
Контейнерите в жилищните квартали са препълнени Снимка: Бисерка Маринова

Контейнерите в жилищните квартали са препълнени

Квартал "Дружба" - 1 в Русе потъна в боклук. За това алармират загрижени граждани, които изпратиха сигнали в редакцията на Dunavmost.

Хората се оплакват, че контейнерите в района на блокове 1, 2, 3, 4, 5, 6 и 7 не са почиствани от дни. Кофите за смет са препълнени и около тях се търкалят чували и разкъсани торбички с мръсотии, от които се разнасят зловонни миризми.

"Смрадта е ужасна", заяви Бисерка Маринова.

Оказва се, че положението е същото и в другите жилищни квартали и мизерията е повсеместна.

Гражданите недоумяват защо боклукът не се извозва от сметопочистващата фирма. "Дори да има проблем с някой от почистващите камиони, едва ли всичките са се счупили наведнъж", разсъждава русенец. "Това е предизборна кампания", шегува се друг жител на града.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    12
    Братуванов адвукатчето
    Призовавам цялата гербаджийска измет да излезе и да прибере боклуците по апартаментите си!!!
  • 0
    11
    До 10
    Затова има недостиг на служители защото взимат големи заплати , Младенчо , вместо да хейтиш се хвани да почистиш междублоковото пространство в което вегитираш а между другото почистващата фирма започна да извозва отпадъците в кв. Родина днес слетобед , голяма драма голям проблем , всяка фирма си има проблеми в нашата държава но интернет специалистите зад клавиатурата са най компетените .......
  • 4
    10
    Младен
    Целият град е затънал в бжклук.Получат си големите заплати и си знаят,че няма контрол от общината.
  • 11
    9
    Петко
    В Здравец и Здравец Изток положението е същото! Боклука хвърчи от контейнерите по улиците, по площадките... Тъкмо бяхме изчистили в инициативата "Да изчистим България за един ден"! Време е некадърника Пейчо Гейчо да си ходи!!!
  • 9
    8
    Либиец
    Бенчи е с всичкия боклук на Русе в сърцето! Той ви обича, мили русенци, по този начин - като тънат центъра и кварталите в мръсотия. С боклуците на Русе са и всички негови аркадаши от листата, начело с павликенския корифей. Това е "искрената, топлата и сърдечната им обич". Така се прави предизборна кампания и се печели втори мандат. Гласувайте за Бенчи и очаквайте Русе да се превърне в един от "най-чистите" градове с вид сметище. Бенчи ви обича с квартали, затънали в прекрасна мръсотия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари