Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Русе остава без таксита!

13
Само на 170 таксита са издадени разрешителни 2023 година
Само на 170 таксита са издадени разрешителни 2023 година

Само на 170 таксита са издадени разрешителни 2023 година

Таксиметров шофьор от Русе, чиято рода има частна таксиметрова стоянка на улица "Петко Д. Петков" се оплаква на друг таксиметров шофьор, че до 4 януари повечето таксита няма да могат да работят заради липса на документи. "Окееца" му обяснява че и в тяхната фирма положението е същото и го учи как да работи без документи!

Тук не мога да кача аудиофайла, но слагам линк към клипа в тубата - https://youtu.be/U5MOFnNOl6c

Автор: Дани Транс
(Автор: Дани Транс - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    18
    От Далеч
    Първо да си сменят курниците с автомобили, да се обличат нормално и да не пушат с колите. Не може един циганин в София да е много по интелигентен и по добре облечен от русенските тасиджии. Аз когато съм в Русе ползвам зелените имат две прекрасни колежки и чочо Пешо който е на стоянката на Янтра/Доростол никой друг. По добре пеша или с тролея отколкото да слушам планета, да ме вози тиквеник по анцуг и бархетна риза, да вони на цигари и да не може да дишаш, да си гледа телевизорчерто повече отколкото пътя, колата му от дупка до дупка да не престава да дрънка. По добре 40-50 таксита ама качествени и едно приложение да може пътниците да си избират шофьорите и шофьорите клиентите.
  • -4
    17
    basi kefa
    i bez koli blagodarq ti 4i4o putin
  • 20
    16
    Клиента е галфон
    Клиента е долна мърша гледа да мине тънко и без пари
  • 8
    15
    Даскала
    Милен ли си Мюмон ли научи български!
  • 6
    14
    Диди
    Тази година общината обърка всичко със местни данъци и такси, добре че е бил кметът на Русе че е удължен срока.за жалост има хора в община Русе които са заплатджий и нищо не вършат.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари