Община Русе: Таксиметровите шофьори да подадат в срок документите за преиздаване на разрешителните им

0
Целта е да не се предизвиква напрежение и да се избегнат трудностите в края на календарната година, обясниха от общинската администрация
Целта е да не се предизвиква напрежение и да се избегнат трудностите в края на календарната година, обясниха от общинската администрация Снимка: Dunavmost

Целта е да не се предизвиква напрежение и да се избегнат трудностите в края на календарната година, обясниха от общинската администрация

Община Русе напомня на всички водачи на леки таксиметрови автомобили, че считано от 8 ноември започна преиздаването на разрешенията за извършване на таксиметров превоз на пътници за 2024 г.

С цел да не се предизвиква напрежение и да се избегнат трудностите в края на календарната година, Община Русе призовава за навременното подаване на необходимите документи в Информационния център на пл. "Свобода" 6.

От общинската администрация припомнят, че разрешението за извършване на таксиметров превоз на пътници се получава след като е платен дължимият данък върху таксиметров превоз на пътници. Размерът му е определен от Общински съвет - Русе с Решение №951, прието с Протокол №35/16.06.2022 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Такси
    Що не за дъртаци
  • -4
    1
    ГАЦО
    И дъртаци над 70 години да не се допускат
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари