Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Русе ми е Наполи

2
Днес в малката Виена боклуците са около контейнерите
Днес в малката Виена боклуците са около контейнерите

Проблем с боклука през 2008 имаше в италианския град. Тогава неаполитанската мафия искаше повече пари от общината за да извозва боклуците...

Днес в малката Виена боклуците са около контейнерите.

Може ли от общината да обяснят къде е логиката да се заменят два стари контейнера, с един нов и "модерен" контейнер? Както е случая в квартал Родина.

Нека всички еколози в общината и тези които са сключили договора за новите контейнери да се помолят колективно на Бога на дъждовете, че при следващ по-сериозен дъжд, същия този боклук може да стигне до сградата на общината.

(Автор: И. Иванова - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук