Русе е на 14-то място по заболеваемост от коронавирус

1
Разликата между повечето региони е много малка
Разликата между повечето региони е много малка Снимка: Бонка Ангелова / Фейсбук

Двайсет заразени с Ковид-19 отчитат здравните власти в Русенско през вчерашния ден, като сред тях няма деца.

През изминалото денонощие са оздравели десет души, както няма починали с положителен тест за коронавирусна инфекция. Активните случаи са 168, от които 15 лица са на болнично лечение. Справка в Единния информационен портал сочи, че област Русе се нарежда на четиринайсето място в страната по разпространение на заболяването. Разликата между повечето региони е много малка, като най-малко заразени има в Смолян – трима.

До момента в област Русе са извършени 129 765 имунизации, като със завършен имунизационен курс са 58 508 души. Бустерна доза пък е направена на общо 23 459 русенци, като от възможността за втори бустер са се възползвали 737 души от региона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    '\'\
    "Русе е на 14-то място по заболеваемост от коронавирус" т.е. след няколко дни ще се започне с "новини"/пропаганда как се увеличават, увеличават, после ще има почти двойно, след това тройно увеличение, докато го нагласят в угода на американските господари, но ще е направено от агентите/шпиони на цру на сащ в България!
  • 3
    1
    ники
    Даже и не ме интересува марш боклуци ,няма пак да ни затворите ,изроди мръсни май трябва да ходим като талибаните с по една установка земя въздух и всичко ще си дойде на мястото изроди мръсни
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари