Румен Ралчев: Снимките са заплаха за сигурността на Борисов

1
Премиерът неглижира някои от правилата, посочи бившият служител в НСО
Премиерът неглижира някои от правилата, посочи бившият служител в НСО Видео: Bulgaria On Air

След записа и публикуваните снимки, за които се предполага, че са от спалнята на премиера Бойко Борисов, се появиха много сериозни въпроси. Застрашена ли е сигурността на министър-председателя и кой е виновен за компроматите? 

Бившият служител на НСО и Велик приор на Ордена на Рицарите тамплиери - ген.-майор Румен Ралчев, каза за "България сутрин", че фотографиите са заплаха за сигурността на Борисов. 

"Разделението в една резиденция на помещенията, включително и на министър-председател, е свързано основно с три сектора. Сектор за обслужващия персонал, сектор, в който министър-председателят посреща гости, и личното пространство - секторът, в който той си почива. Въпрос на личен избор от страна на министър-председателя е кой може да влиза в този сектор. Най-вероятно от охраната би могъл да бъде само началникът. В тази група може да се включи, но не като последна инстанция, камериерка, която чисти, и хора, които той допусне там", обясни той за Bulgaria ON AIR.

По думите на ген.-майор Ралчев, може да става въпрос за папарашка снимка, която "негов познат, съпартиец, близък е направил".

Той отбеляза, че по време на пандемията "престрелките" между Министерския съвет и президентството са затихнали.

"Напрежението, свързано с преминаването през тази криза, вече се отразява и отпушва нова агресивност в техните взаимоотношения", посочи гостът в студиото.

"Това дали спи с пистолет или не - една романтика от Джеймс Бонд. Трябва един много обстоен анализ на случката и да се види къде е тази пробойна", посочи още ген. Ралчев относно публикуваните снимки на Борисов.

"С оглед на неговия нрав, той неглижира някои от правилата, на които е задължен да се подчинява. Примерно, няма право сам да се вози", добави бившият служител на НСО.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари