Румен Радев: За пръв път виждам толкова много хора в тази секция

4
Гражданите чувстват, че залогът е голям, заяви президентът
Гражданите чувстват, че залогът е голям, заяви президентът

Днес гласувах срещу разпада на държавността, беззаконието и корупцията.

За свободна, справедлива и просперираща България. Вярвам, че макар и трудно, българите вземаме съдбата си в свои ръце и тези избори ще са първата стъпка към нормалността, към завръщането към законите и правилата, към осъзнаването на силата на колективното действие, към отприщването на огромния потенциал, който носи нашият народ.

Призовавам всички пълнолетни българи да гласуват. Иначе историята ще ни изпрати на поправителен изпит по демокрация. Нека всички дадем гласа си днес, за да имаме представителен и достоен парламент. Присъствието на много гласоподаватели в секцията, в която гласувах, показва, че наистина има ангажираност на българите към тези избори. Гражданите чувстват, че залогът е голям. Надявам се да имаме стабилен и легитимен парламент, за да имаме силно и устойчиво правителство.

Поздравявам всички членове на комисии, застъпници и наблюдатели за работата им в тази сложна обстановка. Тези избори трябваше да се проведат много по-рано - още миналата година. Хаосът щеше да бъде избегнат, животът и здравето на много българи - съхранени. Хиляди български семейства и фирми щяха да бъдат спасени от фалит.

Румен Радев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари