Първи данни за избирателната активност в страната

1
Секциите у нас отвориха в 7:00 часа
Секциите у нас отвориха в 7:00 часа Снимка: DarikNews.bg

Секциите у нас отвориха в 7:00 часа

1.4% е избирателната активност към 8:00 часа. Това сочат първите данните на „Тренд”, предава NOVA. Днес България гласува за 49-ото Народно събрание.

У нас - секциите отвориха в 7:00 и ще може да се гласува до 20:00 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Чичката
    От години говоря, че отчитането в реално време на изборната активност е излишно, поне частично. Член от всяка СИК следва да се обади по телефон в РИК (на няколко телефона), там някой да обобщи (събере данните на успелите и пожелали да се обадят). За 200-300 секции това хваща време. РИКаджиите пък докладват в ЦИК - там е по-просто - РИКовете са май трийсетина. И накрая процентът тържествено излиза по медиите. Всеки разбира, че докато това стане - ситуацията вече се е изменила, понякога съществено. Да де, ама и трафика на телекомите се увеличил. Данната е важна, но след изборите - иначе е дъвка за журналята.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари