Румен Радев: Всички членки на НАТО са въвлечени във войната в Украйна

3
Държавният глава е на посещение в Швейцария
Държавният глава е на посещение в Швейцария Снимка: Президентство

Държавният глава е на посещение в Швейцария

"Всички държави-членки на НАТО по един или друг начин са въвлечени във войната в Украйна - чрез предоставяне на разузнавателна информация,целеуказване, оръжия, муниции, подготвка и вече има европейски лидери, които открито говорят за това присъствие." Това каза Румен Радев, цитиран от БНТ.

Президентът отговаря на журналистически въпроси по актуални теми.

Държавният глава е на посещение в Швейцария, където се срещна с колегата му Виола Амхерд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    10
    до 9, той и 3
    Пиленце, как лъсва манталитетът ти, чак кефи! Каза ти се, не се ври с едногънковия си мозък между нормалните хора, колкото пъти си отвориш устата, толкова пъти лъсва вопиющата ти тъпота!
  • -2
    9
    До 7
    Чеши се, но сайтът не ти е кожното отделение да те спаси от въшките, дето си ги носиш от едно време от село, надупения задник с мераци за онождане от рушлямските орди, както и гнусната селяндурска омраза към всяка форма на цивилизация.
  • 2
    8
    към трети
    Стига вече ,айде да ти мине давай ти си.Все ку...е са ти в главата.Пробай да ти мине и да се отпуснеш.Не ти се сърдим.Не мъчи се,душата го иска и угоди и.... ще спиш спокойно
  • 7
    7
    чета #3 и се чеша по главата,
    пак чета и пак се чеша и не мога да проумея мислата му, да не говорим за причинно-следствените връзки, които е родил едногънковия му мозък! За да падне на нивото му доста трябва да си измъчи човек!
  • 4
    6
    към 3-ти Глупак
    България колко пъти е била разкъсвана ,предавана,изоставяна и разкъсвана от сегашните латински партньори?Погледни поне 7/800 години назад.Кръстопът е комсомолец недорасъл...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари