Румен Радев към ДПС: Как виждате ролята си в един следващ ротационен период?

1
Днес на "Дондуков" 2 текат консултации за съставяне на кабинет
Днес на "Дондуков" 2 текат консултации за съставяне на кабинет Снимка: Минко Чернев / БТА

Днес на "Дондуков" 2 текат консултации за съставяне на кабинет

"Как виждате ролята на ДПС в един следващ ротационен период, ако стигнем до такъв, стоейки най-близо и до ГЕРБ-СДС, и до „Продължаваме промяната - Демократична България“." Това попита президентът Румен Радев представителите на Движението, които дойдоха на „Дондуков“ 2 за политически консултации за съставяне на кабинет в рамките на 49-ото Народно събрание (НС), предава БТА.

Държавният глава поиска да знае и как от ДПС преценяват шанса за създаване на правителство с първия мандат и, ако това не стане, дали виждат възможност в рамките на 49-ото НС да се търси друга управленска конфигурация.

"Вашата парламентарна група активно подкрепяше управляващото мнозинство без да е официално част от управлението", започна разговорът Румен Радев. По думите му това е създало предпоставки за редица анализи, които се проектират и върху процеса на преговори включително, както и върху нюансите по отношение на плаващите мнозинства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари