Румен Радев: Изборът на БСП за трети мандат няма общо с "Нексо"

0
Разчитам, че БСП ще направи максималното, заяви Румен Радев
Разчитам, че БСП ще направи максималното, заяви Румен Радев

Разчитам, че БСП ще направи максималното, заяви Румен Радев

Решението "БСП за България" да получи третия мандат за съставяне на правителство е взето от президента преди появата на казуса с Nexo и не е повлияно от него. Това заяви държавният глава Румен Радев, предаде БНТ.

"Така съм преценил и разчитам, че БСП ще направи максимално възможното. Не съм се ръководил от скандала с Nexo в това си решение, взел съм го преди това. Но този казус има потенциала да повлияе на едно бъдещо правителство с мандат на "Демократична България" и това го виждаме всички", заяви Радев.

Президентът Румен Радев и служебният премиер Гълъб Донев присъстват на представянето на 30-годишна стратегия за развитието на енергетиката на България. Събитието е организирано от Министерство на енергетиката. Стратегията ще бъде представена от ресорния министър Росен Христов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    Марин
    ДБ са зависими и изпълняват чужди поръчки. Хора като тях нямат място в парламента дори.
  • -2
    1
    Даката
    БСП не е цвете, ама пък на ДБ ако беше дал мандата, щеше да е катастрофа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари