Румен Радев: Генерал Марин изпълняваше своя дълг с чест и отговорност

1
Държавният глава присъства на траурна церемония по повод кончината на вицепрезидента в периода 2002-2012 година
Държавният глава присъства на траурна церемония по повод кончината на вицепрезидента в периода 2002-2012 година Снимка: Президент РБ

Държавният глава присъства на траурна церемония по повод кончината на вицепрезидента в периода 2002-2012 година

Ангел Марин е заслужил офицер и държавник, посветил без колебание и без остатък професионалния и житейския си път на България. Това заяви в съболезнования до близките на ген. Ангел Марин държавният глава Румен Радев, който заедно с вицепрезидента Илияна Йотова присъства днес в Батак на траурната церемония по повод кончината на вицепрезидента на Република България в периода 2002-2012 г., съобщават от Президентството.

Генерал Марин изпълняваше своя дълг с чест и отговорност, с всеотдайност и неподправено родолюбие, отстоявайки интересите на българския народ“, подчертава президентът Радев. Държавният глава откроява важния принос на Ангел Марин за изграждането и развитието на президентската институция и за утвърждаването на нейния обществен авторитет.

Не на последно място ще запомним генерал Ангел Марин и със силното му чувство за справедливост и лично достойнство, с пословичните му скромност и човечност. До последните си дни той остана верен на своите принципи, не спестяваше критиките си и отстояваше активно значими за обществото ни каузи“, заявява още държавният глава.

На траурната церемония в Батак присъстваха президентът в периода 2002-2012 г. Георги Първанов, народни представители, кметове и представители на местното самоуправление и много граждани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    ушев, ушев,
    остана да обясниш как конкретния кандидат получава достъп до вицепрезидента?!? Явно процедурата за получаване на българско гражданство въобще не ти е ясна! Не че не са плащали, затова и един от ВМРО изгоря, ама само да те светна, че вицепрезидента работи с утвърдени документи от няколко институции! Ама ти така, да си плюнеш!
  • 2
    1
    Ушев
    Тоя продаваше бг гражданство на македонци, сърби, руснаци, турци, албанци и т.н за по 5000$!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари