Румен Радев: Драмата на Борисов е, че този път пречистването чрез подаване на оставка няма да мине

5
Премиерът се опитва да скрие скандала с подслушването в зайчарника, в който вече не остана място от скандали
Премиерът се опитва да скрие скандала с подслушването в зайчарника, в който вече не остана място от скандали

Продължава задочният диалог между премиер и президент по изнесените записи от разговора между Румен Радев и шефа на ВВС.

Г-н Борисов се опитва да прехвърли отговорността за подслушването на друг, както прави винаги - ако може да скрие и този скандал в зайчарника, в който вече не остана място от скандали. Очевидно е, че г-н Борисов използва службите за свои политически цели - указва на прокуратурата кого да „размаже”. Дори полицията е впрегната да респектира несъгласните българи. Затова трябва да отстояваме правата си и да не допускаме България да се управлява с копойски методи. В безсилието си г-н Борисов атакува и моето семейство. За съжаление, въпреки 20-годишния престой във властта, методите на министър-председателя издават битието му от началото на Прехода”.

Това каза президентът Румен Радев пред журналисти.

"Скандалите, кризите, разкритията за гранд-корупция, растящото недоволство ежедневно разголват управленското безсилие на Борисов. Но драмата му е, че осъзнава факта, че този път номерът за пречистване чрез подаване на оставка, най-вероятно няма да мине. Защото го чака служебен кабинет, който е не по-малко опасен от ежедневната деградация на управлението му. Затова аз напълно разбирам и неговата растяща нервност", коментира още държавният глава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари