Румен Радев: Делириумът на министър - председателя буди все по-голяма тревога

2
Президентът бе в Карнобат по повод празника на града
Президентът бе в Карнобат по повод празника на града Снимка: БГНЕС

"Подкрепям всяка партия или движение, чийто приоритет е българският народ, а не партийният интерес."

Това каза пред журналисти в Карнобат президентът Румен Радев, който е на посещение по повод празника на града, предаде Радио "Фокус" - Бургас. По думите на държавния глава все повече партии, организации и сдружения изразяват подкрепа в позициите на президента.

"Виждате, че все повече граждани и организации припознават президента като важен фактор за реалната промяна в страната" ,заяви Румен Радев.

На въпрос, свързан с това дали усеща подкрепа от страна на БСП, президентът отговори, че не коментира делата от кухните на партиите,но използва случая, за да поздрави Корнелия Нинова за победата.

"Това само потвърди нейната последователност и непримиримост да работи така, че БСП да се утвърди като силна опозиция. Казвам го не като някакво пристрастие към една или друга партия, а защото е важно за България. Знаете, че без силна, обединена и конструктивна опозиция, всяка демокрация се разединява", допълни Радев.

По отношение на петицията от журналисти и граждани за това да бъде позволен достъпът на журналисти до депутатите в народното събрание, президентът изрази подкрепа си. "И без това сме на едно много задно място по свобода на медиите в световните класации. Нека не даваме поводи да падане още по-ниско. Дейността на народните представители е посветена на хората, така че хората трябва да знаят какво точно те вършат", добави той.

Държавният глава коментира още, че делириумът на министър - председателя буди все по-голяма тревога.

"Министър-председателят превръща 7 милиона българи в заложници на своята параноя, а знаете, че гузната съвест ражда параноя", добави Румен Радев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари