Румен Петков: Председател на комитета по изпращането на братя Галеви е Бойко Борисов

0
Услужливо изпускаме това как двамата са излезли от България, добави Петков
Услужливо изпускаме това как двамата са излезли от България, добави Петков Видео: bTV

Услужливо изпускаме това как двамата са излезли от България, добави Петков

„Тези двама души (братя Галеви-б.р.) работеха много активно срещу борбата с наркотрафика и с наши партньорски стратегически служби. Услужливо изпускаме това как двамата са излезли от България. Мисля, че е съвършено ясно, че 2012 г. председателят на комитета по изпращане на тези двама души в чужбина е тогавашният министър-председател Борисов“, заяви в предаването „Тази сутрин“ по bTV Румен Петков, бивш министър на вътрешните работи.

Той коментира и срещата като вътрешен министър с братя Галеви през 2010 г. „Срещата е правена на доклад на служител на НСО за оперативно внедряване. Съветвали сме се с колегите и сме преценили да отида на срещата заедно със служителя. Срещата трябваше да бъде в условията на специални разузнавателни средства, за да бъде записано всичко, което се говори там. Човекът, който провали специалните разузнавателни средства го уволних. Ваньо Танев уволних“, добави Петков.

Той подчерта, че „не съм самодеец и тази среща не съм я правил на своя глава“.

Той подчерта, че сме в навечерието на годишнина, „откакто ни посети един самолет със статут на хвърчило мой набор“. „Кой дойде с него? Аз питах дали не е някой от постоянно разширяващата се диаспора в Дубай, дали не е Брендо, който търсим ние, Италия, Румъния, но Зеленски му даде украински паспорт и го направи недосегаем за ЕС. Тук председател на комитета по посрещането е Кирил Петков. Някой ще каже ли какво дойде с този самолет? Днес председателят на комитета по изпращане и по посрещане правят коалиция“, каза Петков.

По думите му ние институционално не се интересуваме тези хора къде са.

„Днес някой ще излезе ли да каже, че братя Галеви не са си дошли със самолета“, добави той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    1
    Нафарфорийййй
    В скоро време кой какво прави - Все Боко му е в устата! Явно ще да е модерно! Някой ходил някъде - Боко бил в дъното! Нящой купувал нещо - пак Боко начело! Да ви кажа мен ми стана безинтересено ! Преди време така беше и с комунистите - все те нещо си! И така да е - изтърка се! Преди малко Каскета - и той все Бойко та Бойко - ами да не е спал две години ! Сега хич не ми е до него! Айде да си прави и той партия и да миряса - да отива в парламента и там зор да дава!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари