Румен Петков: Ананиев ще лежи в затвора

4
Севда ТВ задължава инспекциите на Борисов да бъдат излъчвани, заяви лидерът на АБВ
Севда ТВ задължава инспекциите на Борисов да бъдат излъчвани, заяви лидерът на АБВ

Националният оперативен щаб е терористичен орган

Кирил Ананиев трябва да си даде сметка, че ще лежи в затвора. Това каза лидерът на АБВ Румен Петков по време на пресконференция, предаде репортер на Агенция "Фокус".

По думите му никой не иска да даде смислен отговор защо съвещанията на Националния оперитивен щаб не се документират, защо няма протокол.

"Кирил Ананиев трябва да си даде сметка, че ще лежи в затвора. Той е налагал мерки без всякакви здравни аргументи. Той затвори България без всякакви здравни аргументи. Трябва да си даваме сметка, че с вашата ауидитория ще платим безумието на правителството. Като няма аргументи за затваряне на пазари, кафенета, кръчми, хотели, всеки един от наемателите или собствениците на такъв обект ще ни осъди и ще плащаме ние", заяви още Петков.

Той обърна внимани, че в Националния оперативен щаб няма нито един кмет.

"Всъщност има един физиономист, няма инфекционист. Тези неща трябва да се видят от хората и да се осмислят и разбере - това е терористичен орган Националният оперативен щаб. След себе си не остави нито един аргумент за глупостите", каза още Петков.

"Ние продължаваме да настояваме на 17 и 18 на срещата на върха в Брюксел министър-председателят да гарантира с настояването си ЕК да започне незабавни мерки по разследване на Световната здравна организация за обявявяването на тази пандемия. Тя зададе много повече въпроси, унищожи социална среда, унищожи икономика. Действията на нашето правителсто са повече от неадекватни. За министър-председателя Борисов коронавирусът е бизнес и политика. Продават се маски, правят се извънредни включвания, извънредни пресконференции. Всички телевизии "Севда ТВ" ги задължава да бъдат излъчвани", заяви Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари