Румънци продават оцветена вода за нафта в България

0
Румънците продавали жълта течност с мирис на нафта
Румънците продавали жълта течност с мирис на нафта

Задържаха в град Кула 45 годишен румънски гражданин за измама, съобщиха от Пресцентъра на МВР.

В събота жител на град Кула сигнализирал в полицията за измама. Малко по-рано той бил измамен от двама непознати, които му продали 200 литра жълта течност с мирис на нафта за сумата от 240 лв.

По данни на потърпевшия мъжете, които не говорели добре български език, се придвижвали с бял на цвят лек автомобил с румънска регистрация. Предприети са незабавни оперативно издирвателни мероприятия и към 10.50 часа служителите на реда локализирали колата в района на бензиностанция в областния град. Установено е, че 45-годишният румънец управлявал лек автомобил „Фолксваген”, в превозното средство униформените открили и иззели сумата от 240 лева, 10 пластмасови бутилки (10-литрови) с жълтеникава на цвят течност с мирис на нафта, 7 капсули с оцветител за сладкарски изделия, пластмасова бутилка с червена на цвят течност и спринцовка с червена течност.

Мъжът и колата са приведени в РУ - Кула. Румънският гражданин е привлечен в качеството му на обвиняем в присъствието на преводач и служебен защитник и задържан в следствения арест.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари