Румъния съобщи за нарушаване на въздушното й пространство

1
Засеченият сигнал е по маршрут към град Галац и е от тази нощ
Засеченият сигнал е по маршрут към град Галац и е от тази нощ

Засеченият сигнал е по маршрут към град Галац и е от тази нощ

Радарната система за наблюдение на румънската армия е посочила възможно неоторизирано навлизане в националното въздушно пространство. Засеченият сигнал е по маршрут към град Галац и е от тази нощ, когато руските сили са извършили нова серия от атаки срещу някои цели в Украйна, съобщават от Министерството на отбраната, предаде БТА.

През нощта човек се обадил на телефон 112 и казал, че е видял нещо да пада. Разследващите са установили координатите и районът е изолиран. Свидетели също казват, че са чули самолети, прелитащи на малка височина и много силен шум.

Десетки пожарникари, жандармеристи и полицаи участваха през нощта в издирвателни операции за паднали предмети в поле в покрайнините на Галац. Претърсването беше подновено тази сутрин.

До този момент екипите на Инспектората за извънредни ситуации, полицията и граничната полиция не са установили падането на летящи обекти на територията на Румъния.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари