Румъния препоръча на гражданите си в Русия да напуснат страната

0
МВнР на страната съветва също да се избягват обществените събития
МВнР на страната съветва също да се избягват обществените събития Снимка: iStock / Getty Images

МВнР на страната съветва също да се избягват обществените събития

Румънското министерство на външните работи препоръча на румънците, които се намират в Русия, да напуснат страната "възможно най-скоро", а на тези, които планират подобни пътувания, да ги избягват, ако не са наложителни, съобщава телевизия Диджи 24, цитирана от БТА.

САЩ призоваха своите граждани незабавно да напуснат Русия

"МВнР напомня и настоятелно повтаря препоръките, отправени до румънските граждани още през февруари т. г., да избягват неналожителните пътувания в Руската федерация, а тези, които се намират временно в тази страна, да обмислят напускането на територията на Руската федерация възможно най-скоро", се посочва в съобщение на министерството.

Същевременно министерството препоръчва на румънските граждани, намиращи се на територията на Руската федерация, да проявяват повишено внимание, да избягват обществените събирания или струпванията на много хора и да не се ангажират в провеждането на протестни акции или други демонстрации, които могат да породят насилие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари