Румъния няма да изпраща бойци в Украйна

3
В Букурещ Клаус Йоханис прие президента на Черна гора
В Букурещ Клаус Йоханис прие президента на Черна гора Снимка: Twitter

В Букурещ Клаус Йоханис прие президента на Черна гора

Румъния няма да изпраща бойци в Украйна, но ще продължи да ѝ предлага подкрепа, заяви президентът на северната ни съседка Клаус Йоханис. Така държавният глава на Румъния отговори на въпрос, свързан с изявлението на френския президент Еманюел Макрон за изпращането на военни в Украйна.

"Ние сме с Украйна и украинците, и ние ще продължим нашата подкрепа, докато е необходимо“, каза Йоханис, цитиран от Radio Romania Actualitati.

В Букурещ Йоханис прие президента на Черна гора Яков Милатович, предава БНР.

Двете държави като страни членки на НАТО се фокусират върху стабилността на Западните Балкани и Черноморския регион, каза президентът на Черна гора Яков Милатович.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    Аз пък
    Предлагам да изпратим като скъп дар в Окрайна оня PD-раст Тагарев, барабар с копелдака му, да защитават американските интереси и да громят лошия Путин в духа на €вроатлантизма и джендъризма!
  • 8
    1
    Адевъруль
    Румъния няма да казва публично, че изпраща бойци в Украйна
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари