Рухна част от крайбрежната алея в Обзор

1
Причината е напорът на вълните
Причината е напорът на вълните Снимка: Николай Димитров

Причината е напорът на вълните

Част от крайбрежната алея в Обзор рухна под напора на вълните. Разрушеният участък е по протежение на 20 метра.

За рухването на част от алеята съобщи в личния си профил във фейсбук кметът на Несебър Николай Димитров. И призова местните жители да внимават, когато преминават през алеята.

От вчера силният вятър от север вдигна големи вълни, които достигат до 3-4 метра. Те са причината да се подкопае брега и част от алеята в Обзор да рухне, пише 24 часа.

Според метеоролози силата на вълнението се очаква да продължи и през следващите два дни, затова е възможно да нанесе още поражения върху морската инфраструктура. Алеята в Обзор буквално е кацнала над морето, което може още да подкопае основите ѝ. След рухването сега по широчината ѝ е останал метър и половина за преминаване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    ...
    Причината е лакомия! Да усвоим и построим ако може и навътре в морето - не остана плаж в този град!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари