РУ "Ангел Кънчев" изпрати 69 отличници от Випуск 2014

0
Зам. ректорът проф. Илиев отбеляза, че успешно завършилите бакалавърски и магистърски програми студенти са общо 1049
Зам. ректорът проф. Илиев отбеляза, че успешно завършилите бакалавърски и магистърски програми студенти са общо 1049

Днес на тържествена церемония в Канев център бяха връчени дипломите на Випуск 2014 на Русенския университет „Ангел Кънчев”. 

Сред официалните гости на събитието бяха Генералния консул на Руската федерация в Русе Татяна Грушко, заместник областният управител на област Русе Станимир Станчев, зам. – кметът на Община Русе Димитър Наков, Председателят на Общински съвет – Русе засл. проф. Васил Пенчев, двамата заместник ректори на Русенския университет – проф. Михаил Илиев и проф. Юлиана Попова.

Пред всички присъстващи на Промоцията на Випуск 2014, зам. ректорът проф. Илиев отбеляза, че успешно завършилите бакалавърски и магистърски програми студенти са общо 1049, като 69 от тях са отличници.

В приветствието си към абсолвентите, зам. областният управител Станимир Станчев сподели, че е получил своята диплома в Русенския университет и впоследствие  е осъзнал, че е направил наистина правилен избор. Станчев, пожела на всички дипломанти да бъдат здрави и да продължат да развиват и реализират своя потенциал.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари