Росица Кирова: Не съжалявам, че се качих в джипа на Борисов

0
Кирова на сладка приказка с Бойко Борисов, тя твърди, че не можела да откаже срещата
Кирова на сладка приказка с Бойко Борисов, тя твърди, че не можела да откаже срещата Снимка: Фейсбук

Росица Кирова вече не е областен координатор на партия „Има такъв народ“. Самата тя потвърди новината

„Да, вече не съм областен координатор на „Има такъв народ“. Да, свързано е с посещението на премиера в Северозападна България“, потвърди пред „Конкурент“ смяната си Кирова.

На мястото ѝ застава Светла Стойкова, която е „доблестен млад човек“, по думите на Кирова.

Нямаше как да откажа тази среща, защото през последните 5 месеца аз и хората от „Единни за промяна“ свършихме доста, за да стартира проекта. Ние работихме заедно с областния управител Момчил Станков, бяхме на срещи в МРРБ и АПИ, съдействахме да тръгне ремонтът“, коментира Кирова.

Тя не се чувства жертва на обстоятелствата и не съжалява, че се е качила в джипката на Борисов. „Достоен човек съм и не смятам, че трябваше да откажа тази среща. Хората във Видин знаят, че хвърлихме доста усилия, за да се случи този проект. Ние провокирахме правителството да отдели пари и да започне рехабилитацията. Щеше да е несериозно да помисля за политическите си амбиции, за да угодя на партията. Аз обичам Видин и оставам вярна на себе си“, каза пред „Конкурент“ Росица Кирова.

На шега напористата дама каза, че не е облякла бяла риза – „като за разстрел“ при срещата си с Борисов, а е била в черно-бяла рокля, каквито са цветовете на живота ни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари