Росен Желязков: ГЕРБ ще предложат експертен кабинет

0
Много ще е сложно, ако наесен комбинираме още едни парламентарни с местните избори, отбеляза той
Много ще е сложно, ако наесен комбинираме още едни парламентарни с местните избори, отбеляза той

Много ще е сложно, ако наесен комбинираме още едни парламентарни с местните избори, отбеляза той

Ще предложим експертен кабинет, с търсенето на подкрепа за такъв вид кабинет, защото за България отиването на едни нови избори есента с местните избори е страхотна компликация", заяви в "Говори сега" по БНТ Росен Желязков от ГЕРБ.

Според него "Продължаваме Промяната" нямат структури по места и инертността на едни парламентарни избори помага и при местните.

"Толкова се умориха хората от това да правят избор, че нищо хубаво вече няма в иначе единствения демократичен подход в една нормална правова държава. Да си позволим още един период с приемане на закони на килограм, без да има ясна визия, би било трудно поносимо за хората", добави Желязков.

Росен Желязков коментира евентуална процедура по импийчмънт на президента така: "За да се реализира такава процедура, трябва да има едно от две основания - нарушение на Конституцията или държавна измяна".

"В случая ние нямаме действие или бездействие, което може да се квалифицира в една от тези две хипотези, трябва да има и действащ парламент", допълни Росен Желязков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Телка
    Трудно се движа, но по корем ще се влача само и само да дам гласа си срещу гербавите крадци! Помним и не забравяме!
  • 5
    2
    Мама ви...
    Не, бе, не съм се уморил да гласувам! Готов още 20 пъти да ви показвам среден пръст, стига да не ви виждам повече отвратителните крадливо-лъжливи муцуни в парламента и по телевизиите, да ви ЕПМ!
  • 7
    1
    Експертен кабинет?
    Експерти по какво, по крадене на пари? Това го можете и го показахте, но сега ще бъдат експерти, щото за 12 години се научиха как да крадат и вече са експерти.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари