Росен Плевнелиев поиска оставката на шефа на ДАНС

0
Надявам се преди ротацията в кабинета да се извърши истинска реформа в сигурността
Надявам се преди ротацията в кабинета да се извърши истинска реформа в сигурността Снимка: Архив

Надявам се преди ротацията в кабинета да се извърши истинска реформа в сигурността

Росен Плевнелиев поиска оставката на шефа на ДАНС Пламен Тончев. Това заяви самият той пред bTV.

Според него работата на службите ни за сигурност е "доста спорна". Доколко председателят на ДАНС удобно си поддава топката с "Възраждане" и правят политически изказвания, запита президентът в периода 2012-2017.

Росен Плевнелиев заяви, че е притеснен, че БПЦ все още мълчи по случая за тримата руски свещеници, обвинение в шпионаж в полза на Русия.

"Надявам се преди ротацията в кабинета да се извърши истинска реформа в сигурността", каза Плевнелиев и допълни, че е сигурен, че ще има ротация в правителството "Денков-Габриел".

Плевнелиев се надява правителството да изкара до следващите президентски избори през 2026 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    2
    Анонимен
    Ако аз бях на снимката на мястото на това нищожество, ще ме е срам да се покажа пред хората, а той взел акъл да дава. Не мога да намеря подходящи думи с които да изразя презрението си към този човек.
  • 14
    1
    зрител
    Снимката към статията е повече от красноречива и въвеждаща.Тя обрисува предостатъчно какви хора ни управляват и как постъпват с тях господарите им от "посолството".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари