Роршах тест показва дали сме сексуално обременени

0

Херман Роршах бил прочут швейцарски психиатър и психоаналитик, създател на един от най-добрите  тестове за диагностика на личността , който носи неговото име – Роршах тест .

Пълният тест се състои от десет петна с неопределена форма, направени от разпръснато масло.

Пациентът би трябвало по свой ​​начин да тълкува изображението и да обясни първите асоциации, а точно това е ключът на този тест в потсвесното мислене на пациента, което разкрива неговото емоционално и психическо състояние, информира Lekuvai . Вижте добре тази снимка и обяснете какво виждате на нея.

Решение: 

Ако виждате двама души

В какви отношения са хората, които виждате на снимката? Решението се крие в своя фокус. Тази снимка също крие и сексуална конотация, така че не би било странно при вас да стимулира такива мисли. Ако основният фокус е точно в секса, вероятно подсъзнателно сте обременени с него.

Човек, който се гледа в огледалото 

Човек, който се наблюдава в огледалото сте всъщност вие самите. Какви чувства предизвиква тази снимка

Виждате ли много кръв? 

Кръвта е свързана с агресия и негативни емоции. Чувствата на личността, която наблюдава себе си в огледалото са всъщност емоциите, които имате към себе си. 

Куче 

Какви чувства имате към кучетата? Кучето символично представлява вашето вътрешно същество, но и страхове. Ако имате отрицателни емоции, може би имате някои прикритие страхове и стрес, с които би трябвало да се съобразите. 

Слон 

Слоновете символично представляват интелигентност и самочувствие. Какви чувства събужда слона във вас? Положителни или отрицателни? Тази картина показва какво мислите за себе си.

Мечка

Ако виждате ранена кървава мечка, вероятно дълбоко в себе си носите прикрити емоции на тъга. Тези личности са много чувствителни, с мек нрав и наивни. 

Две фигури се молят 

Тъй като тази рисунка притежава и сексуална конотация, при вас очевидно е тясно свързана със самия контекст на религията. Ако виждате и кръв, вероятно религията я изживявате през самоотверженост и страдание. Също така, при кризи в живота в голяма степен разчитате на молитви. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари