Роналдо: Дразня се, когато синът ми яде чипс и пие кола

0
Не настоявам да стане футболист, но би ми харесало, споделя португалецът
Не настоявам да стане футболист, но би ми харесало, споделя португалецът Снимка: Instagram

Не настоявам да стане футболист, но би ми харесало, споделя португалецът

Кристиано Роналдо няма да окаже натиск върху сина си да стане футболист, въпреки че се дразни, когато Кристиано-джуниър пие кола и яде чипс.

10-годишният първороден син на звездата на "Ювентус" тренира в школата на Старата госпожа. Въпреки това голмайсторът не настоява детето му да следва неговите стъпки, стига да стане номер 1 в професията, която сам си избере, пише bTV.

"Ще видим дали синът ми ще стане велик футболист", каза 35-годишният португалец след церемонията в Дубай, на която бе награден за футболист номер 1 на 21-и век.

"Понякога пие кола и яде чипс и това ме дразни, и той го знае", добави Роналдо.

"Понякога му казвам да се потопи в студена вода, за да се възстанови след изтощителна тренировка, а той ми отговаря: "Татко, толкова е студено". Всичко е наред, той е само на 10 години".

"Винаги му казвам, че са нужни работа и отдаденост, за да постигаш успехи. Няма да го натискам да стане футболист, но би ми харесало."

"Най-важното е да стане най-добър в своето поприще, без значение дали то е футбол или медицина", добавя бившият играч на "Реал" Мадрид.

Роналдо и любимата му Джорджина имат още три по-малки деца - близнаците Ева и Матео и дъщеря Алана Мартина.

Кристиано-джуниър впечатли още в през първата си година в академията на "Ювентус". В тима до 9 години той отбеляза 58 гола в 28 мача, записа и 18 асистенции.

"Тутоспорт" информира, че е вкарал 4 гола при дебюта си за "Юве" през септември 2018 г., а през април 2019-а се е разписал седем пъти за едно полувреме срещу "Маритимо".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари