Родители на деца с аутизъм отбелязаха една година работа с психоложката Поля Златилова

3

Всички родители от Русе са изключително благодарни за всеотдайното отношение на Поли

Сдружение „Родители на деца и възрастни с аутизъмРусе“ отбелязаха една година съвместна работа с Поля Златиловапсихолог, специалист в сферата на детското развитие и аутизъм. За специалния повод родителите се събраха в организираното със съвместни усилия пространство за работа с деца и поднесоха своите благодарности към Поли, която пътува всеки месец от Варна до Русе, за да терапевтира, да помага, да напътства и да мотивира.

За последните 12 месеца се случиха много положителни събития по отношение на това обществото да получава повече информация за аутизма, да се откриват по-широки хоризонти пред децата от спектъра, а родителите от своя страна, като важна и неразделна част от цялостния процес на развитие на своите деца, получават подкрепа чрез организиране и провеждане на родителски групи за взаимопомощ.

Пред Сдружението стоят още бъдещи проекти, свързани с развитието на спортна дейност на деца със специални потребности, обучение на тясно свързани с аутизма специалисти, както и още съвместни дейности.

Всички родители от Русе са изключително благодарни за всеотдайното отношение на Поли и практическия й опит, до който се докосват те и техните деца. Искреното пожелание е доброто и успешно сътрудничество между Поли и родителите на деца с аутизъм да продължи напред във времето.

Всеки, който е съпричастен с начина на живот и проблемите, пред които са изправени децата/хората с аутизъм и техните семейства, може да направи своя принос като се свърже със Сдружение „Родители на деца и възрастни с аутизъм – Русе“ на официалната Фейсбук страница, на имейл: [email protected] или с председателя на Сдружението Кристина Борисова на тел: 0885 365 932.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари