Родител от Бургас: Гимназисти масово се заразяват с Омикрон в клас

3
Той добавя, че ситуацията с учителите също е критична, част от педагозите в същото училище са болни от Ковид-19
Той добавя, че ситуацията с учителите също е критична, част от педагозите в същото училище са болни от Ковид-19 Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Цели класове масово се заразяват с новия вариант на коронавирус, пише обезпокоен родител

Родител съобщава в Бургас съобщава, че е изключително притеснен от информация, макар и неофициална, за растящ брой заболели гимназисти в града, информира вестник Черноморски фар

„Съобщиха ни за болно дете с Ковид-19 в петък вечер. Това се случи в група за родители в електронно приложение. През почивните дни окапаха още деца от същата паралелка. Приятели споделят, че са в същата ситуация. Цели класове масово се заразяват в града. Защо не се вземат адекватни мерки, на училище ли са децата в понеделник?“, пише родител на бургаски гимназист.

Той добавя, че ситуацията с учителите също е критична, част от педагозите в същото училище са болни от Ковид-19, а друга споделят пред децата, че се страхуват, че ще се заразят.

На свой ред Съюзът на работодателите в системата на народната просвета в България внася в понеделник искане до министъра на образованието за извънредна ваканция на учениците за времето от 28 януари до 2 февруари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Анонимен
    Гимназистите да минават онлайн. Есента изкарах Ковид и то изобщо не беше леко, пренесен от класа на детето ми от 9 клас, имаше болно дете, зарази нея и други още ученици.
  • 5
    2
    Цв
    Изпратете Денков като преподавател там, защото е много лесно да си седиш в кабинета и пишеш заповеди!
  • 4
    1
    Родител
    Абе хора, помислете за децата ни. Полудява ме от притеснение за децата. Веднага да минат онлайн. Не само че всички ще се разболеят в този пик, но ще има и дългосрочни последици от болестта. Това ли искате. Как ще учите болни деца-никак. И тогава?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари