Родилка и нероденото й бебе починаха след руска бомбардировка

2
Снимките показват, че тя е откарана по спешност в болница на носилка след въздушния удар срещу болницата в Мариупол
Снимките показват, че тя е откарана по спешност в болница на носилка след въздушния удар срещу болницата в Мариупол Снимка: АП/БТА

Медиците споделят, че тя е викала „убийте ме сега“, когато разбрала, че губи бебето си

Бременна жена, ранена при руската бомбардировка в украинска родилна и детска болница, загина заедно с бебето си, предаде Евроком. 

Снимките показват, че тя е откарана по спешност в болница на носилка след въздушния удар срещу болницата в Мариупол в сряда, при който загинаха най-малко трима други - включително дете, а атаката беше осъдена като военно престъпление.

Широко разпространени снимки показват, че жената се държи за долната част на окървавения си корем, докато спасителите я пренасят през развалините в обсадения пристанищен град.

Хирург каза в събота, че и детето, и майката са починали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Гошо куче лошо
    Напълно вярно е. Всичко по новините е истина. Снимките не могат да се преправят и хората не могат да лъжат. И маймуна с калашник да ми покажат, ще съм сигурен че лично Путин я е обучавал и я е крил в гардероба до подходящия момент.
  • -2
    2
    русенец
    https://www.dunavmost.com/novini/rodilka-i-nerodenoto-i-bebe-pochinaha-sled-ruska-bombardirovka
  • 3
    1
    русенец
    Колко различни по характер новини ще илюстрирате с тази снимка? То ясно, че всички медии са ги впрегнали и им плащат за идеологическа война, ама не смятайте хората за идиоти и за няма и седем дни да пробутате една и съща снимка поне три пъти. То без друго на медии вече едва ли някой вярва.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари