„Ритаха ме в корема, за да нямам деца“: Разказ на момиче за побой от полицаи

0
После ми обясняваха, че точно заради това е била тяхната цел - да не мога да родя
После ми обясняваха, че точно заради това е била тяхната цел - да не мога да родя Видео: bTV

После ми обясняваха, че точно заради това е била тяхната цел - да не мога да родя

bTV излъчи разказ на 19-годишното момиче, бито от полицаи на протеста срещу Българския футболен съюз миналия четвъртък.

Тя обясни, че е станала жертва на брутална агресия от страна на четирима полицаи в градинката при църквата „Св. Седмочисленици“, докато се опитвала да си тръгне от протеста.

Просто ме събориха на земята, удряха ме. После ме накараха, казаха ми да стана, при което аз станах и пак ме удариха. С палки, с ритници“, сподели момичето.

Обиждаха ме и ми говориха. Дори още докато ме бият ми обясняваха защо ме бият - че ще ме ритат нарочно в корема, за да нямам деца. После ми обясняваха, че точно заради това е била тяхната цел - да нямам деца, да не мога да родя, дори и да родя да не ги видя живи“, добави тя.

Те ме вдигнаха и ме оставиха на една пейка с други хора, които бяха пострадали по същия начин. После просто ни казаха да станем, вкараха ни в един бус и ни закараха в районното. Нямаше разпит, един от полицаите дойде при мен и каза, че той ме е бил“, каза още тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    До софи
    А българската жена каква е ?!???? Татуирана ковра с напудрени бузи и джукаци???? Естекти и красота?!???? Това че тея боклуци ( отворените пагони) са за ебане от мъже е ясно!
  • 3
    1
    Софи
    Бьлгарския мьж е пьлен мухлю и простак,да не говорим за полицаи, пьрвобитни и прости хора,без капка мозък са.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари