Рисунки на деца красят фоайето на Доходно здание

1

Изложбата е на художниците от Клуб „Палитра“ към Общинския младежки дом

Вчера във фоайето на Доходно здание бе открита изложба с рисунки на деца и младежи от Клуб „Палитра“ към Общински младежки дом.

На събитието присъства Лачезар Иванов - младши експерт в отдел „Образование, спорт и младежки дейности“, който връчи поздравителен адрес от името на кмета на Община Русе Пенчо Милков.

Изложбата представя труда на децата и младежите през изминалата творческа година. Ръководителят на „Палитра“ – Георги Георгиев, сподели, че това е една малка част от картините, направени през годината, тъй като много от тях са изпратени за участие в национални и международни конкурси. Той допълни, че за него е важна индивидуалността на децата и техният почерк, като се стреми всяко от тях да представи своята собствена интерпретация, независимо от темата.

Русенци и гости на града ще могат да разгледат творбите на Клуб „Палитра“ във фоайето на Доходно здание през следващите две седмици.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари