Ричард Алибегов: Мъжът, платил 500 лева за три стека, иска да стане известен

0
Случаят предизвика проверки в заведенията по Черноморието
Случаят предизвика проверки в заведенията по Черноморието Видео: NOVA

Случаят предизвика проверки в заведенията по Черноморието

„Такъв тип меса се продават на грамаж, защото в магазина цената им за кг стига до 400 лв.”. Това заяви Ричард Алибегов - председател на Българската асоциация на заведенията в предаването „Твоят ден” по NOVA по повод случая с платени около 500 лв. за три стека в заведение на нашето Черноморие. Според него клиентът се опитва да си прави реклама за сметка на заведенията.

Антоан Атанасов от Асоциация "Активни потребители" каза, че много малко са инспекторите, което забавя проверяването на отделни случаи.

Вчера в ефира на „Твоят ден” депутатът Станислав Балабанов от ИТН каза, че са предприети стъпки към връщане на ДДС за заведенията на 20 процента. В отговор на тези думи Алибегов се разсмя и каза, че са имали среща с депутати от ИТН по повод предложенията в Бюджета. Целта на срещата е била лобиране да не минат на второ четене предложенията за касовата бележка, за заплащане на заплатите в сектора само по банков път, да не минат.

Припомняме, идеята за касовата бележка е, ако се нахраните в ресторант, но не ви предоставят касов бон, да може да си тръгнете без да платите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    2
    офф
    ричард сръбското кюфте да мълчи, тоя е кандидат зеленски №2 - да скимти по медиите и да реве за помощи и да се прави на жертва и всичките му колеги или сънародници
  • 11
    1
    Али Бегов
    Аз известен не ща да ставам, искам само помощи, ДДС-то да ни го махнете, т.е. само да ни връщате, а, и търся да си подновя здравната книжка някъде без изследвания, че от как свърши КОВИД-а е изтекла.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари