Ревизоро сравни протестите и вота на недоверие с футболен мач

0
Според Емил Димитров важните управленски въпроси трябвало да се решават в Народното събрание, а не на улицата
Според Емил Димитров важните управленски въпроси трябвало да се решават в Народното събрание, а не на улицата Видео: Plovdiv24.bg

Министърът на околната среда и водите Емил Димитров направи интересен коментар в Пловдив относно протестите, които люлеят цялата страна от няколко дни и вота на недоверие от страна на левицата

Екоминистърът дори сравни ситуацията с футболен мач, предаде Plovdiv24.bg 

"Въпросите трябва да се решават в Народното събрание, а не на улицата. Когато два отбора играят, хубаво е да има правила и резултатът да е ясен на терена, а не след края на мача съдията да го обяви в съблекалнята. Аз съм част от екипа на Борисов. На полувремето не мога да сваля фланелката и да сложа друга! Трансферните прозорци са на 4 години.

Всеки български гражданин има право да се изрази. Вие може да имате различно мнение от моето, но това не е задължително да ви прави врагове. Ако това питате, не ми е приятно да ме наричат част от мафията. Може би това е част от предизвикателството. Аз съм на страната на премиера Борисов. Помагам и давам всичко от себе си.

Вотовете са право и част от демокрацията. Това е една от малкото форми, с които опозицията може да привлече медиите към себе си. Това е разрешено и е нормална практика. Щом се включат камерите, държанието става друго“, обясни възгледите си министър Димитров. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари