Рев на мотори и много рок в Русе

4

С водосвет за здраве започна мото драгът до хижа „Приста”.

Любители на моторния рев и рок музиката се стекоха в Русе в петък и събота за традиционния Мото рок уикенд.

Състезанието стартира в петък. Отец Георги отслужи водосвет за здраве, а клуб „Традиция“ – клон Русе се включиха в откриването. За доброто настроение на гостите се погрижиха рок групи и DJ. Събитието бе съпътствано с игри, томболи, награди, стънт шоу и мото драг.

В събота от 12:30 часа започна традиционната мото - обиколка на града. Мото драгът, с начален час 13:30 часа, се проведе на отсечката по пътя Русе – София до хижа „Приста”.

Награждаването на победителите се състоя в събота вечер. Зам.-кметът Димитър Наков приветства организаторите и участниците в събитието от името на кмета Пламен Стоилов и връчи наградите на победителите в различните състезателни дисциплини.

Рок форумът продължи с музика и DJ, а зрителите имаха възможността да се насладят на стънт шоуто на група EXTREME ATTACK.

Организатори на събитието бяха мото клуб THUNDERS 2020 и Община Русе.

Мото Клуб „The THUNDERS“ МС е създаден през 2003 г. и цели развитие и популяризиране на мотоциклетизма, мотоциклетните спортове, както и организирането на мотопоходи и мотосъбори, обединявайки идеал за приятелство и любов към моторите. Клубът поддържа тесни връзки с редица подобни сдружения както в България, така и в чужбина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари