Пенчо Милков награди русенската тенис надежда Александър Митев

1

Състезателят на Тенис клуб „Приста 2011“ сподели, че иска да продължи да предизвиква себе си

Кметът на Русе Пенчо Милков отличи днес вицешампиона по тенис на България Александър Митев, съобщават от пресцентъра на Община Русе. Русенският спортист на Тенис клубПриста 2011“ се завърна от Държавното лично първенство за юноши и девойки до 16 г. в Хасково, където се класира втори. За своя успех на корта той получи парична премия от общината.

“Отличните успехи днес ще те научат как да даваш най-доброто от себе си и утре, когато ще имаш повече отговорности и за хората, разчитащи на теб”, каза кметът.

На срещата присъстваха бащата и треньор на тенисиста - Стефан Митев, заместник-кметът на Русе Енчо Енчев и председателят на Общинския съвет Иво Пазарджиев.

Младата надежда на русенския тенис постигна редица успехи през последните месеци.

През април той стана финалист в Държавния турнир до 16 г. в Бургас. На международния турнир “Prista Cup Ruse U16 2023” през май в Русе Александър Митев постигна 4 поредни победи, като бе финалист при момчетата. С тези постижения русенският тенисист се изкачи на първото място в националната ранглиста в своята възрастова група.

Състезателят на Тенис клубПриста 2011“ сподели, че иска да продължи да предизвиква себе си, участвайки в международни и национални турнири. Целта му е да затвърди позицията си на топ тенисист.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    мм
    Пенчо и ние смятаме да те наградим за следващите избори че да си останеш на Нисово попиля града тиквеник и се появяваш на на дребни мероприятия а съществено нищо не правиш за града да има развитие забиваш го
  • -4
    4
    Пак питам защо
    Сутрин чета русенски новини. Ето тук чета нещо хубаво (и това се случва) и хайде пак - Пенчо, че колко бил висок, че колко бил кадърен, че какъв е сексуалния му живот. За Бога, русенци! Това е кмета на Русе! Хубав, лош - кмет. Ще има избори, защо не изразите мнението си там? Всяка сутрин ли трябва да разваляте хубавите новини с вулгарни изказвания? Защо? Носи някакво удоволствие или?
  • 6
    3
    До долния коментар
    На Пенчо Бог е взел от ръста и му е дал в гащите, затова има нуждата да си го развява наляво и надясно, основно пред еколожката! По нагон трудно можем да го стигнем!!
  • 3
    2
    йичдсфсдф
    кой е по-висок? момчето или пенчо милков?
  • 4
    1
    пенчо милков
    нищо не свърших, но поне напълних 10 албума снимки
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари